• -15%
Delphin Geanta Area EASY Carpath M
search
  • Delphin Geanta Area EASY Carpath M
  • Delphin Geanta Area EASY Carpath M
  • Delphin Geanta Area EASY Carpath M
  • Delphin Geanta Area EASY Carpath M

Delphin Geanta Area EASY Carpath M

64,00 RON
54,40 RON Salveaza 15%
cu TVA

Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură fără greşeală, fermoare puternice, croieli ergonomice. Acesta este Delphin AREA! 

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Geanta Easy este destinată pentru păstrarea accesoriilor mărunte care trebuiesc protejate şi de asemenea care nu doriţi să fie aruncate liber în geanta principală. Tocmai din acest motiv capacul superior este fabricat dintr-un material transparent, suficient de rezistent. Astfel pescarul vede imediat ce are aşezat în geantă. Partea inferioară a Easy bagu-lui este armată complet şi căptuşită la o grosime de 6mm. Căptuşeala laterală şi inferioară împreună cu partea inferioară armată protejează suficient obiectele depuse. Interiorul genţii este echipat cu unul (mărimea M), sau doi (mărimea L)pereţi despărţitori care pot fi deplasaţi şi fixaţi cu ajutorul scai-urilor. Pentru o purtare confortabilă, geanta este echipată cu un mâner practic.

Parametri tehnici:
Dimensiunea M: 18x13x7cm
Dimensiunea L: 18x26x7cm

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun

acest camuflaj. Acest proiect unic şi irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.
420220220
Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.