Wolf Spider Medium Black Spod
search
  • Wolf Spider Medium Black Spod

Wolf Spider Medium Black Spod

89,00 RON
cu TVA

Spider este cea mai avansata racheta de nadire de pe piata in acest moment, avand avantaje unice fata de alte rachete de nadire. Este fabrcata in Italia de brand-ul Advance Fishing, brand ce aduce in domeniul pescuitului la crap doar produse inovative.

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Spider vine echipata cu 16 magneti, ce o fac sa se deschida in 4 parti egale la fiecare impact cu apa, eliberand astfel nada foarte rapid si grupat. Datorita magnetilor, Spider se inchide foarte bine si poate tine lichide, putand astfel nadi cu nada dipuita fara a mai pierde dip-ul.

Se poate incarca cu usurinta cu o singura mana, deschizandu-se pe jumatate, iar daca se doreste umplerea ei la capacitate maxima, se poate deschide o singura parte.

Datorita formei sale poate fi lansata la distante foarte mari, putandu-se atinge distante de peste 140 metri cu usurinta.

Forma sa extrem de aerodinamică permite fiecare lansare sa fie stabilă când zboară, chiar dacă este lansată complet goală, depășește 60mt. Această caracteristică face SPIDER versatil și potrivit pentru fiecare pescar , la orice distanță, cu o precizie extremă. În plus, spre deosebire de toate celelalte rachete de nadire de pe piață, închiderea sa permite, de asemenea, o lansare confortabilă prin punerea pe teren, fără inconvenientul deschiderii nedorite, datorită acțiunii celor 16 de magneți.

Datorita calitatii superioare firma Advance Fishing ofera garantie 2 ani.

Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.